A Séfünk Márton-napi ajánlata


 

Hideg előétel

Libatepertő kétféleképpen 1.150,-
Zöldsaláta libamellel, aszalt fügével 1.350,-
Hideg libamáj zsírjában, primőrökkel 3.990,-

Leves

Sütőtökleves konfitált libazúzával 890,-
Libaleves maceszgombóccal 990,-


Főétel

Ludaskása 1.890,-
Konfitált libacomb balzsamecetes lilakáposztapürével, burgonyás rétessel 3.990,-
Rosé libamell sült édesburgonyával, szedres gyöngyhagyma raguval 4.650,-
Roston sült libamáj pikáns csicsókapürével, kakukkfüves almával 5.890,-


Desszert

Lúdláb pohárkrém 990,-



Jó étvágyat kívánunk!


 

Étlapunk

Előételek / Starters

Padlizsánkrém Serrano sonkával, gyökérkenyérrel (1,3,7,10)*
Eggplant dip with Serrano ham and pain paillasse
1.190,-
Tokaji borral készült kacsamájpaté (1,12)*
Duck liver paté made with Tokaji wine
2.900,-

Levesek / Soups

Citromkrémleves idénygyümölccsel (7)*
Creamy lemon soup with fruit of the season
690,-
Jókai bableves tejfölhabbal, kolbászmorzsával ()*
Bean soup Jókai style with sour cream mousse and sausage crums
1.150,-

Húsmentes ételek / Meat Free Dishes

Árpagyöngyrizottó erdei gombákkal (7)*
Pearl barley risotto with wild mushrooms
1.350,-
Gorgonzolás tésztabatyu rukkolával, sültpaprikakrémmel (1,3,7)*
Gorgonzola pastry puffs served with ruccola and cream of roasted peppers
1.990,-

Főételek / Main dishes

Bőrén sült fogasfilé, szalonnás karfiolpürével, petrezselymes burgonyával (1,4,7)*
Fried fillet of pike served with bacony cauliflower purée and boiled potatoes sprinkled with parsley
3.990,-
Cornflakes-es bundában sült csirkemell, kétféle édesburgonyával és cheddar-mártással (7)*
Chicken breast breaded with cornflakes, served with two kinds of sweet potatoes and cheddar sauce
2.790,-
Kacsamell „kacsamájjal”, szedres-pikáns mártással, gombás polentakrémmel (7,10)*
Breast of duck with duck liver with piquant blackberry sauce and creamy mushrooom polenta
3.990,-
Ropogós panírban készült szűzpecsenye házi lecsóval, jázminrizzsel, paprikahabbal (1,3,7)*
Tenderloin fried in crispy batter with home-made lecsó (Hungarian vegetable stew with paprika and tomatoes), jasmine rice and paprika mousse
2.950,-
„Retro” érlelt hátszín – „szárnyasmáj”, lecsó, zöldborsó, gomba, vegyesköret (7)*
„Retro” aged sirloin steak- poultry liver, lecsó), green peas, mushroom, mixed garnish (boiled rice and chips)
4.450,-

Desszertek / Desserts

Csokoládé szuflé vaníliafagylalttal, mangópürével (1,3,7)*
Chocolate soufflé with vanilla ice cream and mango purée
890,-
Kókuszos-vaníliás panna cotta, mandarinpürével (laktóz, glutén- és cukormentes)*
Coconut-vanilla panna cotta with tangerine purée
990,-
* Allergén tájékozató / Allergy Information


Borlapunk

Pezsgők, habzók / Champagne, Sparkling wines

 
Frici Rozé 2016
Gere Attila, Villány
4.250,-
Hungária Extra Dry 3.990,-
Kreinbacher Classic Brut
Somló
8.900,-

Fehérek / White Wines

 
Irsai Olivér 2016
Font Pincészet, Soltvadkert
2.250,-
Hold & Hollo Dry 2015
Holdvölgy, Tokaj
4.250,-
Rajnai Rizling 2013
Bencze Családi Birtok, Badacsony
5.800,-

Rozék / Siller Rose Wines

 
Szekszárdi rozé 2016
Dúzsi Tamás, Szekszárd
3.250,-
Villányi rozé 2016
Sauska, Villány
3.600,-

Vörösek / Red Wines

 
Kékfrankos 2015
Weninger, Soprony
4.150,-
Kadarka 2016
Balla Géza, Erdély
4.800,-
Cabernet Sauvignon 2008
DiBonis, Szabadka
9.900,-

Események

HopTop sörvacsora
a kiskohászban!

HopTop sörvacsora a Kiskohászban...
2017. október 13.

Kiskohász Vendéglő - Dunaújváros - 2017.10.13. HopTop sörvacsora

HOPTOP SÖRVACSORA GALÉRIA

HOPTOP SÖRVACSORA MENÜ
[Letöltés PDF]

Terasznyító jazz est
a kiskohászban!

Terasznyitó JAZZ est a Kiskohászban...
2017. június 09.

Kiskohász Vendéglő - Dunaújváros - 2017.06.09 Terasznyító JAZZ est

TERASZNYITÓ JAZZ EST GALÉRIA

TERASZNYITÓ JAZZ EST MENÜ
[Letöltés PDF]

Csülökvacsora
A KISKOHÁSZBAN!

Csülökvacsora a Kiskohászban...
2017. március 31.

Csülök vacsora

CSÜLÖKVACSORA GALÉRIA

CSÜLÖKVACSORA MENÜ
[Letöltés PDF]

Magunkról

Horváth AttilaKapcsolatom a Kiskohász Vendéglővel sorsszerűnek is mondható. Ez volt az első igazi munkaHELY az életemben, ahol a szárnyaimat bontogattam kezdő vendéglátósként, a HELY, ahol egy novemberi délutánon megismertem a feleségem, a HELY, amelyet évekkel később üzletvezetőként hamvaiból éleszthettem újjá, jelenleg pedig a HELY, amelyet hosszú évek kitartó munkájának gyümölcseként immár tulajdonosként álmodhattam újra.


Szeretném, ha a Kiskohász az Ön számára sem csak egy városi étterem lenne, hanem annál sokkal több. Hiszünk abban, hogy a vendéget mindig minőségi kiszolgálásban kell részesíteni, s hogy a hagyományos, néha már feledésbe merült ízeket egy-egy új elgondolással, konyhatechnológiai csavarral újra vonzóvá és különlegessé lehet tenni.


Legyen az egy különleges vacsora a kedvesével, egy felejthetetlen ebéd a családjával, egy sikeres üzleti megbeszélés vagy egy nevetésben gazdag beszélgetés a barátaival, mi azon leszünk, hogy a nálunk eltöltött idő olyan élmény legyen, amiért érdemes újból visszatérni hozzánk.

Horváth Attila - tulajdonos

KÉPGALÉRIA

Képgaléria

Kapcsolat

Kiskohász Vendéglő


H-2400 Dunaújváros, Balogh Ádám utca 16-18.


Telefon: +36-25-510-447
Mobil: +36-20-571-6514


Nyitva tartás: 11 - 23


Fizethet nálunk

Készpénz, bankkártya, Erzsébet-utalvány, SZÉP-kártya (OTP, MKB, K&H) használatával.

ELFOGADÓHELY




Kövessen minket